Kilang kami beroperasi di kuantan , Pahang. mempunyai kapasiti lebih dari 18 head. kami menyediakan perkhidmatan sulam pelbagai jenis dari logo , tulisan , label dan name tag. Jika ingin melihat hasil kerja kami boleh Datang ke Showroom di SINI . Setiap design yang hendak disulam perlu di design kembali agar logo atau tulisan yang terhasil menepati citarasa pelanggan dari segi size , warna dan look. proses ini dinamakan puncher @ blok.

Hubungi kami bagi mendapatkan sebutharga berkaitan kerja-kerja sulam , InsyAllah kami membantu jika di perlukan. 

 


Logo atau wording boleh di sulam pada towel @ tuala , T-shirt , korporat t-shirt , kain yang tidak terlalu nipis . Bagi meletakkan Logo sulam di atas beg atau tempat yang sukar untuk proses seperti di sesetengah tempat , logo di sulam atas kanin dan di buat patches kemudian akan di jahit pada beg atau topi.

Jangka masa siap sulam bagi sesuatu kerja @ job ini bergantung pada quantity dan juga job list yang kami ada . kebiasaanya mengambil masa 4 - 6 hari bekerja. jika urgent kerja . kami boleh buat tetapi ada charges urgent yang akan kami kenekan ini bagi menampung kos kerja lebih masa yang kami lakukan.

Harga sulam kami tidak terlalu mahal tidak terlalu murah in bagi menjaga hasil keluaran dan juga kualiti yang kami keluarkan. Harga blok di cas apabila kuantiti tidak terlalu banyak dan di kenakan pada logo yang baru atau yang kami tiada blok nye..